WWW pro školy
Jak na Office - tutoriály, video návody











Vytvoř si párové triko

Poradna - Prosím o radu

hlavní kategorie | zpět | + odpovědět na toto téma
Prosím o radu - diskuze na toto téma
Dobrý den, chci poradit v čem udělat nejlépe tabulku pro hlídání a rozdělování práce. Jedná se o to že by tam měly být jména zaměstnanců a ty jsou každý den přidělovány stroje od 1 - 30. Dá se nějak vytvořit tabulka která hlídá kdo už na daném stroji byl a automaticky přiřadil k jinému zaměstnanci a to dělal celý měsíc. Pokud nějaký zaměstnanec chybí dá se dát třeba nemoc dovolená nebo volno a tedy se jakoby nezúčastní a přesune na jiného zaměstnance v pořadí. Na konci měsíce potom graf u jména kdo byl na které stroji nejčastěji děkuji Michal B

Havran | 8.3.2015 05:48  
 
 
Na otázku či sa dá nejak .... samozrejme dá nejak. Ale v prvom rade treba nejakú prílohu aj s naznačením ako má výsledok asi vyzerať. A v druhom rade, je toho NARAZ veľa, tak to celé rozdeľ na postupné kroky a trpezlivo vylepšuj pomocou fóra. Je to niečo ako rozvrh hodín v škole s vyhodnotením, na konci nejaká analýza.
Odpověď
Michal | 26.3.2015 15:00  
 
 
Ahoj přikládám soubor a potřebuji poradit jak udělat, aby jak je výrobní zařízení se každý den měnily stroje u zaměstnanců, podle toho kdo kde jak byl. Aby se nestávalo,že jeden byl na jednom stroji 4x a druhý vůbec a tak aby to nepočítalo víkendy čistě jenom pracovní dny.
Odpověď